recap (anetteinusa)

Oversvømmelse

I dag er vel helt klart en av de særeste dagene jeg har hatt på skolen så langt. Midt i second period begynte brannalarmen å gå - noe som var veldig rart siden vi hadde den månedlige brannøvelsen forige uke i tillegg til at det var folk som tok AP eksamen i dag. Vi begynte å gå ut, men før vi kom så langt kom rektoren over høytalerne og sa "teachers, please take your students back to your classrooms, we will inform you further in a moment". Jeg tenkte at vi gikk i lock down (alle oppholder seg i klasserommet med døra låst og lysene av om det kommer noen med våpen på skolen), siden vi fikk beskjed om å gå tilbake til klasserommene med en gang. Men det viste seg at alarmen ble utløst av at sprinkler annlegget - de greiene i taket som sprayer vann i rommet om det begynner å brenne - hadde gått bananas. Senere fikk vi vite at det var en elev som hadde holdt på med et sånt fjernstyrt helikopter inne i et klasserom (hva søren liksom), og hadde kræsja det i en av sprinklerne. Det førte til at hele sophmore hallwayen ble "oversvømt" av vann, og alle som var i andre etasje ble "evakuert" ned til lunsjrommet og auditoriumet.

Det her var helt i begynnelsen, har sett andre bilder på twitter og Instagram hvor det var vann i hele gangen

Så begynte det å gå gjennom gulvet, og det begynte å dryppe skittent vann i klasserommet ved siden av oss - så vi var to klasser inne i et glovarmt klasserom siden de måtte skru av aircondition. Selvsagt skjedde det i dag, når vi har over 30 grader ute. Etter å gå av og på for 45 minutter sluttet endelig alarmen å pipe, men vi var fortsatt stuck i klasserommet. Etter to timer begynte de å sende oss til lunsj, men etter kun fem minutter kom Alyssa og Shelly og henta meg. Var veldig greit, siden alle som ikke fikk dratt hjem  var stuck i second period hele dagen. Hadde det ikke vært for at det var AP eksamensdag hadde de nok sendt alle hjem med en gang, men det gjorde de altså ikke.

Etter fem minutter med konstant lyd fra brannalarmen fikk vi nok, så sosiologi læreren min Mr. Tucker sto og holdt over den for fem nye minutter


... før vi kom på en bedre løsning

Har vært mye drama i Chesterfield i dag - for i tillegg til at vi hadde oversvømmelse brøt det ut slosskamp på Clover Hill etter at en elev visst nok hadde kasta varm kaffe på rektoren (...) og de gikk i lock down, en elev hadde med seg kniv på en annen skole, brann på hovedveien som går gjennom Chesterfield, og det var visst to andre skoler som havnet i lock down for andre grunner også. Amerika på sitt beste.

Én kommentar

Tine Elisabeth

19.05.2013 kl.14:43

jahhahaha, så utrolig kipt :O

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits