Disney World (anetteinusa)

PROM

Er ikke så mye annet å si om prom enn at det var helt fantastisk. På mange måter er det akkurat som på film, men samtidig noe helt annet å oppleve det selv. Dagen startet med at jeg dro for å ordne håret mitt klokka 12 hos en jente Alyssa kjenner, som jobber i frisørsalongen til moren sin. Jeg ble kjempefornøyd, elsket det! Var hjemme i to tiden, og hadde to timer på å ordne meg før vi måtte være ferdige. Ble mye frem og tilbake med hvem som skulle kjøre og når alle kom over, i tillegg til at jeg stressa med at krøllene falt ut av håret mitt og Alyssa måtte ducktape kjolen sin. Men vi var ferdige i tide, utrolig nok.

Altså de fleste har sikkert sett meste parten av bildene på Facebook, meeeeen sånn går det.


Bilde

BildeMeg og Kienan

Bilde
Emma, Alyssa og meg

Bilde

Bilde
Alyssa's date Brandon, Kienan, og Emma's kjæreste DavidJeg, Emma, Kienan og David var i samme prom gruppe (alle går i grupper med rundt 6-7 par til middag og er stort sett sammen hele kvelden) mens Alyssa var i en annen - og vi dro for å møte resten av gruppa vår. Vi var en halvtime forsinket siden guttene hadde misforstått ett eller annet, og fordi vi brukte ganske lang tid på å ta bilder hjemme. Fikk ikke tatt så mange bilder som jeg hadde håpet på siden vi måtte forte oss til middagen, men ble en del likevel

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde
lol jeg og Casey (vertssøstra til den finske utvekslingsstudenten som flytta for en stund siden) hadde samme kjole, bare i forskjellige farger.Bilde
Meg, Scout og Alyssa. Scout er Alyssa's venninne som går på Clover Hill, så fikk så vidt møtt henne der før jeg bytta til Cosby - men har heldigvis fått sjansen til å møte henne flere ganger utenom skolen! Hun ble spurt til Cosby's prom av en gutt fra skolen vår, så var kjempekoselig å se henne.

BildeBilde
lol vet ikke hvem jenta ytterst er, meen hun ved siden av meg er ihvertfall Megan jeg har historie med

Bilde
Meg og Alexa under middagen - vi var i forskjellige grupper, men hadde middag på samme sted

Bilde
Glemte helt å ta bilde av den før rosene begynte å bli brune... hehe

Bilde
Meg og Cailin - Cailin er en av jentene jeg har blitt aller best kjent med, utrolig koselig. Det her er når selve dansen var ferdig, så håret mitt hadde falt litt sammen og er skikkelig ratchet (bruker ordet ratchet hele tiden, vet ikke om folk hjemme bruker det? haha)

Bilde

Selve dansen i seg selv var helt ok. Litt langdrugt etter en stund, men likevel morsomt. Den var ferdig 10.30, så da var det ut av finstasen (vi endte opp med å måtte skifte i bilen - noe jeg kan love dere var et himla strev - siden alle egentlig skulle møtes hjemme hos Cary for å skifte der, men de brukte så sykt lang tid at vi ikke gadd å vente) og inn i shorts og genser - fordi etter prom er det nemlig post prom! Det er satt opp i en diger hall og er egentlig ganske vanskelig å forklare - men det er masse morsomme aktiviteter man kan gjøre. Tok kun ett bilde, som dere ser under. Var blant annet oppblåsbar boot camp løype (på bildet under) og et spill med en diger ball og fire plattformer hvor man skal prøve å slå hverandre av (også på bildet), mega Twister, en maskin som blåser penger rundt deg som du prøver å få tak i med blind for øynene, luftslott og mye mer. Det var helt utrolig morsomt, helt klart det morsomte med hele kvelden. Varte helt til klokka 3, men kunne gjerne vært der mye lenger!
 

5 kommentarer

Kristin VS

27.04.2013 kl.09:14

Åå, detta såg sååå artigt ut :-)

Å så fin du va! Såg ut såm ei prinsæsse, haha!

Benedicte

27.04.2013 kl.11:20

Wow, du var utrolig fin :) Kjolen var helt fantastisk fin :)

Tine Elisabeth

28.04.2013 kl.19:13

høres helt utrolig gøy ut!!!!!!

kjempe fin kjole :D <3

Karoline

01.05.2013 kl.16:22

Så utrolig fin du var <3 kjolen din var nydelig :*

maria

07.05.2013 kl.19:13

PRINSESSE

du var nydelig!

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits