my american christmas (anetteinusa)

Prom date!

Den siste uka har gått i ett - spesielt de siste dagene! Til helga er det prom, og som Alyssa sa er det søren meg mer stress før prom enn det er uka vi har exams. Får vel begynne med å si at jeg ble spurt til prom forige uke! Alyssa og Kienan (daten min) hadde egentlig lagt planer om å dekorere rommet mitt med masse ballonger etter at vi hadde vært på et hypnoseshow tirsdag forrige uke (noe som var helt awesome forresten, helt sykt) - men han bestemte seg for å gjøre det på mandag istedenfor og på en litt annen måte. Så etter skolen skulle Alyssa og Brandon (daten hennes) ut for å leie dress for han, men bare noen få minutter etter at de hadde gått ut ringte hun meg og sa at jeg hadde fått en pakke i posten. Jeg skjønte ikke hva det kunne være for noe, siden jeg ikke hadde bestilt noe - men tenkte at det sikkert var mamma som hadde sendt noe. Burde vel egentlig skjønt at det var ett eller annet på gang, siden Alyssa sto utenfor bilen til Brandon og han satt med vinduet nede - og begge to hadde telefonene fremme. Men det gjorde jeg altså ikke, helt til jeg åpna postkassa og så en blomst og et rosa ark med navnet mitt på.


LOL bare ignorer at jeg ser ut som en ball på det siste bildet, har ikke blitt stor


Hvis du prøver å oversette prom til norsk i Google Translate er det tydeligvis promenadekonsert.. Hahaha fin tegning også

I går var jeg og Shelly ute hele dagen for å ordne diverse ting. Jeg har jo hatt prom kjolen min i omtrent en måned og problemet er at den har vært for lang - sånn at folk kommer til å tråkke på den på selve dansen siden vi ikke bruker sko inne. Måtte altså vente med å få lagt den opp til jeg fikk meg sko - noe jeg ikke fikk før søndag. Så i går fikk jeg endelig levert kjolen min, og skal etter planen få den igjen fredag. Vi dro også rundt for å prøve å finne en hårsalong som kan ordne håret mitt, noe som var ganske tricky siden vi venta såpass lenge som vi gjorde. I dag dro jeg og Alyssa ut for å ordne boutineers til guttene, i tillegg til å bestille time for å ordne neglene våre.

3 kommentarer

Benedicte

17.04.2013 kl.16:06

Så utrolig koselig :D DU må ta masse bilder !

Karianne

19.04.2013 kl.16:26

Åh, så koselig! Gleder meg til å se bilder av deg og daten!!

Tine Elisabeth

21.04.2013 kl.19:44

åååå sykt koselig!! håper du legger ut masse bilder :D <3

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits