it's beginning to look a lot like christmas (anetteinusa)

Påske

For to uker siden tror jeg det var, var det påske. Hadde jo null forventinger til det - tenkte at det kom til å bli ganske likt som hjemme i Norge. Men påske her var søren meg som en mini-julaften! Sto opp og pynta oss for å gå i kirka, og etterpå var det stor middag med hele familien. Vi fikk easter baskets med alt for mye godteri, og gikk på jakt etter påskeegg i hagen. Var rett og slett en utrolig koselig dag! NAM

Herregud, beste kaka jeg noen gang har spist


Og gjett hvem som vant påskeegg jakta? MEGEtter all maten sov Alyssa i tre timer - food coma til tusen. Hun sov mens resten av oss malte egg, så Rebecca bestemte seg for å skrive "loser" på et av eggene hennes (med en slags stift som ikke synes før man dypper egget i malingen). Hahaha døde når hun endelig skulel farge egget sitt og så at det sto loser på det.

 

Hadde spring break forige uke og var i Florida igjen, så bilder kommer en eller annen gang!

3 kommentarer

Tone

11.04.2013 kl.07:30

Kan du legge ut noen bilder av hvordan huse ser ut, sett veldig mange fine amerikanske hus.. (Både utvendig og innvendig)

Karianne

13.04.2013 kl.19:58

Åh, så koselig! :-) Kjempemorsomt med en oppdatering igjen!

Anette

16.04.2013 kl.23:54

Tone: Gjorde det for en stund siden - http://anetteinusa.blogg.no/1346441300_my_new_home.html og http://anetteinusa.blogg.no/1346214004_us_to_the_a.html :-)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits