svar på spørsmålsruden pt 3 (anetteinusa)

update

Den bloggingen her går ikke så bra som planlagt.. Er liksom alltid noe som skjer hele tiden, så tar meg aldri tid til å sette meg ned å blogge. Er mye mer aktiv på Instagram (anettehi), i tillegg til twitter (her) bare for å ha sagt det.

I slutten av februar var det regionals finale for basketball jentene, så vi dro inn til Richmond for cheerleading. Var en college bane, noe som selvsagt er mye større enn en high school gymsal. Det var utrolig morsomt, men jentene tape desverre etter at det var en kjempejevn kamp. Hadde selvsagt vært morsomt å vinne og komme til states, men regionals var kjempekult det og.

En eller annen sa "let's stand every other black and white!!" - haha kommer til å savne kamper med disse jentene

Ellers er været typisk Virginia-vær. Forige helg var det 20 varmegrader og full sol, og jeg og Alyssa lå ute og solte oss fra klokka halv ett til seks. Onsdagen før derimot var det snøstorm og vi hadde enda en snow day. Ikke at jeg klager for å si det sånn! Vi ble med et par gutter på sledding, men det gikk ikke helt etter planen - var ikke akkurat nok snø til å ake noe særlig. Så da dro vi hjem til Jimi og drakk kakao mens vi "nesten" snødde inne.

Haha de skulle absolutt ta et bilde for Instagram i snøen


Og det her var altså tre dager etter bildet over.

Er ingen tvil om at tiden etter jul går fortere enn tiden før jul. Jeg har snart vært her i hele 7 måneder, og vil virkelig at tiden skal gå saktere. Har faktisk fått utsatt hjemreisen en måned, så gleder meg skikkelig til å ha mer tid her.

Skjer også veldig mye for tiden, så er vanskelig å huske alt sammen når jeg prøver å blogge om det, haha. Forige lørdag dro jeg og Alyssa på sleepover sammen med tre andre jenter - og jenta vi sov hos hadde det fineste huset jeg noen gang har vært i. Planen var egentlig å bade i hot tub'en, så i utgangspunktet var vi fem jenter og fem gutter der - men guttene dro senere på kvelden og det ble ikke noe hot tub likevel. Akkurat samme type hus som Regina George i Mean Girls. Tok ingen bilder inne i huset desverre + men kan bare si det at fire av oss jentene gikk inn i den lille kinosalen de hadde, satte på en film på stor skjermen og sov i de stooore kinostolene. Herlighet.


Sneik meg til et lite bildet av huset på utsiden hehe

Var også i Richmond med Alyssa, Rachel og Jimi - tror det var søndag forige uke. Vi dro egentlig for at Alyssa, Rachel og Jimi skulle få extra credit ved å dra på Edgar Allan Poe museumet for engelsk - og etter på spiste vi pizza og dro til grafittiveggen midt i byen.
Onsdag denne uka hadde vi Winter Sport Awards, altså avslutning for alle vintersportene. Trist å levere inn uniformene og vite at jeg aldri kommer til å gå på cheerleading lenger, men har vært så utrolig morsomt og jeg er så glad for at jeg fikk gjøre det! Har også blitt kjent med så mange herlige jenter, så blir rart å ikke se de flere ganger i uka. Fikk et diplom og en varsity letter - i tillegg til at jeg endelig fikk cheerleading jakka mi!
Bare ignorer det at det er så blurry


Én kommentar

Karianne

08.04.2013 kl.17:05

Sjekker bloggen din hver dag, men sjelden det er et nytt innlegg å se.. Håper alt står bra til med deg! Ha en fortsatt fin dag, kjære deg! Kleeem :-)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits