black friday (anetteinusa)

valentines day, shopping og mer cheerleading

Denne siste uka har det skjedd noe hele tiden, så var utrolig godt å få langhelg! Vi har fri på mandag siden det er President's Day, men kan vel si at jeg misunner dere som får vinterferie for tiden. Forbered dere på et langt innlegg.

Forige lørdag dro jeg, Alyssa og Emma på Short Pump på shopping, noe som var veldig morsomt. Vi var ikke hjemme før i 10-11 tiden på kvelden, siden vi etter at butikkene stengte klokka ni gikk på Cheesecake Facotry og spiste cheesekake. Jeg spiste en slags oreo kake/cheesecake og herregud, noe så godt har jeg aldri spist før! Var sikkert like mange kalorier som i et helt dagsinntak, men det var verdt det.Pleier jo egentlig aldri å vise det jeg kjøper her, men slår på stortromma i dag.


H&M


Abercrombie&Fitch


♥ H&M


Fikk faktisk jobbtilbud på Abercrombie&Fitch når jeg var der!! Bare skikkelig surt at jeg ikke kan takke ja, siden jeg ikke har lov til å jobbe mens jeg er her.

Første semester på skolen var over i slutten av januar, og for ikke lenge siden fikk vi report cards. Et skoleår er delt inn i fire terminer som alle varer i 9 uker, og i slutten av hvert semester (altså to terminer) har vi exams. Så semester karakteren er et gjennomsnitt av termin en og to pluss exams.


Synes det gikk veldig bra, bortsett fra i matte hahahahaha


Av alle 524 juniorene på skolen er jeg nummer 89 når det kommer til karakterer - og selv om det ikke høres så veeeldig bra ut skal det faktisk ganske mye til å komme blant de 100 beste! Er superfornøyd!

Denne uka startet basketball tournament. Først spiller vi mot alle lagene i skoledistriktet, og de beste går videre til regions (regionen av Virginia vi bor i) og så til states (de beste lagene fra hele Virginia). Så fra tirsdag til fredag har jeg hatt cheering, noe som er skikkelig morsomt! Skolesport er jo en veeldig stor greie i USA, spesielt når guttene spiller, så på en av guttekampene var det et par menn fra en TV kanal som filma - så kan godt hende jeg havna på de lokale tv-nyhetene en gang denne uka, haha. Har ellers vært veldig enkelt å kle seg for skolen de siste dagene;


Forresten en del som spør om cheerleading - hvordan man kommer med osv. - så skal skrive et innlegg om det!

På torsdag var det jo også Valenties Day - og herregud så stort amerikanerne gjør det. En uke i forveien kunne man kjøpe roser man ville gi til sin valentine som ville bli levert under klassene på selve Valentines Day (akkurat som i Mean Girls når de deler ut godteri), og man kunne kjøpe noe som heter iFlurtz (for noen uker siden fylte vi ut et spørreskjema med spørsmål om oss selv og hva vi liker i andre, og det blir da sammenlignet med andre sine svar) for å finne sin "perfect match". På selve dagen gikk alle rundt med både små og store kosebamser (for dere som har sett filmen Valentines Day så jeg et par jenter som gikk rundt med sånne digre bamser som Taylor Lautner gir til Taylor Swift - som det her), ballonger, kaker, og digre kort. Jeg for min del fant en valentines gave fra vertsmor liggende på kjøkkenbenken når jeg kom hjem fra skolen.Hahaha den prinsessegreia er en liten intern ting etter at vi var i Disneyworld i juleferien, hahahaha

3 kommentarer

Benedicte

17.02.2013 kl.09:44

Så flink du er! Skjønner godt at du er fornøyd ;)

Tine Elisabeth

10.03.2013 kl.11:52

kom igjen blogg mere daaaa <3 :D

16.03.2013 kl.17:22

Blogg mer, en måned siden sist

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits