T-I-T-A-N-S! (anetteinusa)

cheerleading

Har vanligvis 1-2 kamper i uka, og onsdag denne uka hadde jeg det som kanskje var min siste kamp - siden vi lå på delt andre plass i serien, og om vi hadde tapt bortekampen på fredag hadde vi vært ute. Heldigvis vant vi den, så jeg får flere kamper å dra på! Jeg og Alyssa hadde planer om å dra, men vi bestemte oss for å sitte hjemme å se på (gråte til) A Walk to Remeber og The Last Song istedenfor, haha. Ble visst en liten slosskamp mellom folk fra Cosby og skolen vi spilte mot, så skulle nesten ønske at jeg hadde dratt bare for å få det med meg.

Uansett. Siden det kanskje var min siste kamp fikk jeg vertsmor, vertsfar og Alyssa til å komme å se på og ta bilder/film - så har litt å vise, woop

 Det var senior night den kvelden, så vi lagde plakater til alle senior basketball spillerne og cheerleaderne. De av oss cheerleaderne som er juniors måtte også ordne til frokost til seniorene, og måtte møte på skolen 06:30.. Vekkerklokka mi ringte 04:55 den dagen.


Min plakat til KaitlynJuniooorsHaha Gianna er den mykeste personen jeg noen gang har møtt, så her er da mine skills sammenlignet med hennes


Shelly var mer interessert i å filme cheerleaderne til det andre laget, så var nesten ingenting av oss på filmen. Ser ikke ut som vi gjør en dritt der vi står på sidelinja, men det vi gjorde ble altå ikke filma.

2 kommentarer

Ser gøy ut, er det vansklig å være cheerleader, og var det vansklig å komme med på laget?

Må man være myk, haha!?

anja

12.02.2013 kl.12:12

kan du fortelle litt om tryouts osv?

var det folk som ikke kom med?

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits