thanksgiving (anetteinusa)

super bowl

I kveld er det, som mange sikkert har fått med seg, Super Bowl - altså finalen i NFL. Er en veldig stor greie her i USA, så i nabolaget arrangerte de blant annet en slags feiring med masse mat og sånt. Jeg og Alyssa gikk bare bort en liten tur, men dro hjem igjen ganske fort siden det var kaldt. Vi bor bare to mintutter i gåavstand fra området det var i, men vi var så late at vi fant ut at vi skulle kjøre bort dit. Når vi kom dit var det absolutt ingen parkeringsplasser, så vi kjørte hjem og endte opp med å tilbake igjen..


Hahahaha Shelly


Vet at den suppegreia (er chili, en slags tomatsaus med kjøttdeig og noen greier i med ost på toppen) ser helt disgusting ut, men er faktisk ikke så ille


Wopwop

De endte opp med en 35 minutters forsinkelse i kampen siden de mista strømmen like etter Beyonce's half time show, haha. Hun var helt fantastisk btw, absolutt alle på Twitter var helt obsessed. Ellers lager folk mange vitser av av strømmen gikk, haha elsker amerikanere.

"Too bad Muggles can't just cast Lumos. "
"Looks like Sasha Fierce was a little bit too fierce" (Beyonce's alter ego)
"This power outage will turn into Obama coming on the big screen announcing the first annual Hunger Games."Sikkert ingen andre enn meg som synes det var morsomt, men samma det.

Høydepunktet er jo alle reklamene de sender - de lager ekstra morsomme reklamer som sendes i pausene. Er helt ærlig morsommere å se på reklamene enn selve kampen, for amerikansk fotball i seg selv er utrolig langdrugt etterhvert. Ser ut ti l at det kan bli spennende nå da, siden det plutselig er veldig likt. Jeg for min del heier på Ravens - men det er vel bare fordi jeg ikke vet noe om lagene generelt bortsett fra at Michael Ohen (han fra filmen The Blind Side) spiller på det laget, haha. Vet ikke om jeg orker å sitte oppe hele kvelden å se ferdig kampen - har tross alt allerede sett på den i nesten fire timer, og de er ikke ferdige med 3rd quarter enda.

Én kommentar

anja

06.02.2013 kl.21:12

høres utrolig kult ut!

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits