update (anetteinusa)

vinter i virginia

Siden sist har jeg opplevd at været har gått fra vinter og -13 kuldegrader til sommer og 24 varmegrader. På under en uke. Sånn er det når det er vinter i Virginia.

Det starta med at vi hadde snow day på fredag for snart to uker siden, var mildt sagt en liten snøstorm på kvelden - men så og si var alt var borte når jeg sto opp om morningen. Sier ikke akkurat nei takk til en dag fri fra skolen bare på grunn av litt snø - kan godt bli vandt til det altså.

På torsdag hadde vi en two hour delay (skolen startet 09:20 istendenfor 07:20) på skolen på grunn av snø. Jeg våkna til vanlig tid, og sjekka ut vinduet om det var kommet noe snø siden det var meldt det dagen før - men så ingenting. Levde videre i håpet, så sjekka både Twitter og Facebook - hvor jeg så at flere hadde posta ting om en delay. Møtte vertsfar i gangen, og vi gikk ned og satte på tven for å sjekke hvilke skoler som var stengt. Når det kom opp "Chesterfield Co. School - 2 hour delay" tok jeg en liten seiersdans (neida, men joda) og gikk rett opp og la meg igjen. Hahaha var utrolig godt å stå opp "sent" for en gangs skyld istedenfor å dra meg selv ut av senga klokka seks.


Hadde begynt å snø når vi endelig kom oss på skolen, og var dritkaldt (les: -13, kommer mildt sagt til å dø av kuldesjokk når jeg kommer hjem til Norge igjen og opplever ordentlig vinter igjen)

Som dere kanskje ser på bildet frøys vi mens vi kjempa oss inn på skolen


På fredag gikk vi på skolen, men visste at det var meldt snø senere på dagen. I 5th period kom rektoren med en anoncement over høytalerne, og sa at alle ville bli sluppet to timer tidligere fra skolen siden det ville komme snø. Fotolæreren min var veldig excited som dere ser


Måtte stjele bildet fra Rachel, en jente i fotoklassa mi, som hun posta på Instagram siden jeg ikke rakk å ta opp min egen telefon, hahaha

Såå vi fikk dra hjem tidlig, og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å legge meg foran peisen og sovna. Når jeg våkna var det helt hvitt ute - all snøen kom på under en time! Jeg og Alyssa bestemte oss for å ta en liten tur ut i snøen - og det var nesten som å være hjemme i Norge igjen!
La oss foran peisen med en gang vi kom hjem igjen for å varme oss

Men så dere, så kom sommeren tilbake! Var som sagt rundt 24 varmegrader i dag, trodde jeg skulle få sjokk. Er meldt like varmt i morgen, men folk snakker allerede om at det er meldt snø igjen på fredag.. Herregud. Bare for å vise dere hvordan den siste uka har vært i to bilder;


Tatt på fredag


Tatt i dag

Har forresten kjøpt meg iPhone 5 (!!), så nå tar jeg bilder overalt jeg går, haha.

Én kommentar

Benedicte

30.01.2013 kl.10:34

Du er så pen :) syns du kler veldig godt å ha håret i en dot :)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits