svar på spørsmålsruden pt 2 (anetteinusa)

my american christmas

Hahahaha når er sist gang jeg skrev et innlegg egentlig??? Begynte på et innlegg lille julaften, men kom aldri så langt at jeg fikk posta det.

Uansett. Har så og si skjedd noe hver eneste dag denne juleferien - i dag tror jeg faktisk er den første dagen jeg har tid til å sette meg ned foran dataen! For ikke å snakke om å ligge i senga og dra meg. Fredagen dagen etter skolen slutta sto vi opp halv fem for å dra ned til Florida - noe som tok 13 timer i bil. Gikk faktisk overraskende fort til å være så lenge - nedturen er bare det at vi må ta samme turen opp igjen på tirsdag.. Kom frem i syv tiden på kvelden, og sjekka inn på et ekstremt fint hotell i Orlando - tror vi hadde en slags suite.

22. desember dro vi til Disney World - og det var helt fantastisk! Vi var i parken i 12 timer, men det var så mye å se at det er masse vi ikke fikk gjort/sett. Tok over 600 bilder og filmer, og har brukt den tiden jeg har hatt til å redigere bildene og ble ferdig i dag, haha. Sier hele tiden at forskjellige ting skal komme i et eget innlegg og blablabla og det skjer aldri - men skal virkelig prøve å skrive et eget innlegg om Disney World siden jeg har så mange bilder derfra!
En liten smakebit

Lille julaften dro jeg, Alyssa og Rebecca på shopping på et stort outlet mall som lå ved siden av hotellet vårt - det var altså vanlige butikker men det var ekstra billig. Senere dro vi ut for å spise og så den nyeste James Bond filmen på kino, som var veldig bra! Lille julaften sin det tenker jeg. Var selvsagt veldig koselig, selv om det var ganske annerledes fra å sitte hjemme i stua med Grevinnen og Hovmesteren mens man pynter juletreet. Har mange innlegg jeg vil poste fra desember - må bare få tid til å se gjennom bildene og redigere videoer!


Hotellet og litt av området rundt

24. desember satte vi oss i bilen igjen å kjørte ca. fire timer ned til Ft. Myers for å besøke moren til Shelly og mannen hennes, hvor vi også feira jul. Vertsfamilien ville at jeg skulle få feire litt norsk jul også, så jeg åpna alle de norske pakkene mine på julaften - mens alle de amerikanske pakkene ble åpna morningen etterpå. Fikk utrolig mye fint av vertsfamilien, var helt overrasket. Resten av dagen dro vi på stranda (og jeg ble selvsagt solbrent selv om sola skinte i maks 10 minutter), før vi dro ut for å spise og gå på kino senere på kvelden. De andre dagene var vi på shopping og en ny strand, i tillegg til å gå rundt å se på "hus modeller" i nabolaget vi bodde i - og jeg og Alyssa hadde det selvsagt veldig gøy med å ta bilder (spesielt med noen fake ølglass), haha.
Vi prøvde faktisk prom kjoler, selv om det ikke er før i april - og Alyssa kjøpte faktisk kjolen sin også siden hun fant en hun likte på salg.Så dro vi videre til faren til Shelly og kona hans i Titusville. Titusville er under en time fra Orlando, så i går dro jeg, Alyssa, Marcus, Shelly og G-Diddy (som alle kaller han) til Universal Studios - mest for å se The Wizarding World of Harry Potter. Var der i 12 timer også, så hadde ganske vondt i beina de siste timene. Var veldig mye å se der, men Universal Studios handler mer om rollercoasters og sånt enn Disney. Harry Potter delen var helt klart den beste, det var helt utrolig! Tok masse bilder der også, men har ikke lagt de inn på dataen enda - så de får komme når jeg får gått gjennom de. :-)

2 kommentarer

anjamarie

01.01.2013 kl.23:24

så koselig! kjekt at det endelig kom et innlegg :-)

Helene

18.01.2013 kl.17:43

Wow! Så utrolig kult! Jeg hadde tenkt meg til USA, men det ble ikke likevell ettersom jeg vil bytte linje til neste år. Du har lagt ut utrolig vakre bilder her på bloggen din! Håper du STORKOSER deg videre i USA, det ser så Sinnsykt kjekt ut! :D <3

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits