amerikanere ass pt. 2 (anetteinusa)

black friday

Er akkurat en uke siden Black Friday, men har aldri fått tid til å skrive om det, sååå.

Forige torsdag la vi oss rundt åtte, siden vi skulle være oppe hele natta. Jeg fikk selvsagt ikke sove, og når jeg endelig sovna våkna jeg ca. 45 minutter senere av at Alyssa, Rebecca og Shelly brølte av latter på Rebecca sitt rom - veggene er ikke akkurat tykke i huset her. Vi ble sittende å snakke en stund, før vi hoppa ut av pysjen og jeg lagde meg mat. Vi var på senteret rundt elleve og gikk rundt og så på hvilke butikker vi ville gå på, før vi gikk ut og stilte oss i kø for Ulta (diger sminkebutikk) siden butikkene ikke åpna før midnatt.

Etter å ha brukt lang tid (og mye penger) der inne gikk jeg og Alyssa videre til Victoria's Secret - som var helt stappfull. Vi gikk for å se på forskjellige ting, og etter det var det rett og slett umulig å finne hverandre igjen. Jeg endte opp med å stå over 1 1/2 time i KØ der inne. Holdt på å stryke med. Verste er at jeg kjøpte ingenting spesielt i det hele tatt - var ikke verdt tiden jeg sto i kø i det hele tatt. Hadde lyst til å bare legge det fra meg og å gå videre, men da hadde jeg allerde stått så lenge at jeg ikke ville gå derfra uten noenting. Var også dritkjedelig siden jeg sto der alene, men når jeg nesten var nestemann kom Shelly og Rebecca - heldigvis.


Shelly prøvde å ta et bilde av hvor mange folk som sto i kø, men det kom ikke helt fram. Var sikkert ti ganger værre i virkeligheten.


Hahaha måtte få opp blodsukkeret litt etter Victoria Secret før jeg kunne fortsette shoppingen

Vi var altså på kjøpesenteret fra midnatt til åtte om morningen!! Begynte å kjenne det rundt klokka seks, men da hadde vi en liten stopp på Starbucks - og skal si at den iskaffen hjalp altså. Energinivået mitt gikk fra 5 til 100 i løpet av 10 minutter. Alyssa ga seg i 4-5 tiden og dro hjem, mens både jeg, Shelly og Rebecca (pluss Laurence og Sanni som var med oss) holdt ut hele natta. Når vi kom hjem stupte jeg bokstavlig talt i seng, og sov et par timer før vi sto opp igjen. Var en lite produktiv dag kan man si - og jeg og Alyssa lagde cookies og spiste halve deigen til frokost.


Hahaha tror klokka var rundt fem her, tok meg fem mens jeg venta på at de andre skulle bli ferdige. Begynte å kjenne behovet for kaffe for å si det sånn.


Lifesaver.


Var så sykt rart at det var LYST ute når vi gikk ut av senteret, føltes ut som om det var midt på natta


.... Vi gikk tom for plass i bagasjerommet


Ser ikke så særlig fult ut men det kan jeg love dere at det var - og vi hadde allerede tatt ut noen poser


Babes

Innkjøp kommer i eget innlegg peepz

2 kommentarer

:D

03.12.2012 kl.21:34

Åå, gøy :D

Tine Elisabeth

03.12.2012 kl.23:05

det vil jeg også ha i norge :(

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits