new in (anetteinusa)

T-I-T-A-N-S!
Prettypretty

Om et par timer har jeg den første kampen som cheerleader, og kan bare si med en gang at jeg blir mer og mer nervøs etter som klokka nærmer seg 07.15 pm. Vi har hatt to treninger på å pugge cheers, men har heldigvis en time før kampen begynner å øve på - men er driiitredd for å screw up anything. Gleder meg selvsagt - har alltid hatt lyst til det her - men regner med at det alltid er verst den første gangen.

Brukte forresten uniformen på skolen i dag også, bare med yoga pants under skjørtet (og jeg som trodde jeg aldri kom til å bruke det på skolen) siden vi ikke har lov til å kun bruke et så kort skjørt og det må være "treningssbukser" og null tights. Hadde bare skole til 10:50 i dag også, og etter skolen dro jeg og Alyssa på Panda Express (nye favoritten vår, YUM) og spiste kinesisk mat før vi hadde neglelakkparty i et par timer, haha.

6 kommentarer

inga

29.11.2012 kl.07:23

så søt! :)

lisabeth

29.11.2012 kl.15:15

Så kult at de er cheerleader!! Har du gått på chearleading før, og er du veldig myk ogsånn? Har litt lyst jeg også å prøve det, men er ikke så myk eller noe .. Skal til USA neste år!

LifebyCamilla

29.11.2012 kl.15:40

Så utrolig søt du er med uniformen! :D

idun steen

29.11.2012 kl.17:32

å så morsomt! gøy å lese bloggen din, du skriver veldig bra!! :))

Anette

30.11.2012 kl.20:44

lisabeth: Har aldri gått på cheerleading før nei! Vil si jeg er helt passe myk - men det å være myk er ikke nødvendigvis et krav. :) Jeg går på basketball cheerleading, og på skolen min er det sånn at nivået er lavere enn fotball cheerleading. Det kommer også helt an på nivået på skolen din - fotball cheerleaderne er så utrolig gode at jeg aldri i verden ville blitt valgt ut til laget, men den type cheerleading jeg gjør nå handler hovedsaklig om å lære seg cheers. :)

ISE in California

06.12.2012 kl.09:24

ah, ser så gøy ut med cheerleading.. Hadde det ikke vært for at kolliderer med fagene mine skulle jeg også vært med på det!

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits