de siste dagene (anetteinusa)

thanksgiving

Kan bare si med en gang at jeg tar med meg Thanksgiving tradisjonen hjem til Norge people - skjønner hvorfor amerikanerne elsker akkurat denne uka.

Startet med at vi dro til svigerforeldrene til søsteren til Shelly, som bor i et kjeempefint hus - det var type Regina George fra Mean Girls hus - og en diger eiendom. Vi hadde thanksgiving lunsj istedenfor middag, men det føltes akkurat som middag med all den maten. Etter å ha spist var både jeg, Alyssa og Rebecca så mette at vi nesten sprakk - så vi tok likegodt en liten lur, før vi våkna opp til at de andre begynte å pynte til jul. Er visst en tradisjon at alle sammen hjelper til å bære ned og sette opp all julepynten etter thanksgiving middag/lunsj, og det var ikke akkurat lite for å si det sånn. Etter det var det maasse dessert, før vi gikk ut for å kjøre firhjulinger sammen med vertssøskenbarna mine (lol), noe som var skikkelig kult!

 
Alle sammen la game plans for black friday shopping - kommer eget innlegg om det senere
3 kommentarer

idun steen

25.11.2012 kl.16:21

Å så fint det var!! :))

Anne

25.11.2012 kl.22:47

Jeg lurte på om du kunne legge ut emailen din i margen slik at folk som skal dra til usa neste år å har mange spørsmål ( meg, hehe) kan spør deg spørsmål åå du evt svarer om du har tid!! på forhånd takk! :)

Anette

30.11.2012 kl.20:45

Anne: Har gjort det nå! :)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits