update (anetteinusa)

update

Før helga fikk jeg karakterkortet for den første av totalt fire terminer, og var i grunn ganske fornøyd. Det eneste er mattekarakteren min, som ikke akkurat er noe å skryte av, haha klarte akkurat å karre til meg en C.På mandag og tirsdag var det de første cheerleading treningene - og kan allerde si at jeg digger det! Er litt forvirrende å lære 15 cheers på en dag ved å bare gå fort gjennom hver og en av de, men går forhåpentligvis greit å lære seg de - spesielt med tanke på at basketball kampene begynner alledere neste uke! Tirsdag dro vi til et dansestudio/cheer-gym for å øve på stunts og sånt, og jeg fikk være flyver!! Det er altså den personen som løftes opp i været av tre stykker og "balanserer" på hendene dems (google it hvis dere ikke skjønner hva jeg mener, haha) - og det var skikkelig kult!


Og så, i går kom en av tre pakker mamma har sendt! Den her var en ganske liten en - kommer en på 10 kilo senere med julegaver og sånt, gleder meg!

I morgen er det Thanksgiving, og klokka tolv (ja på natta) drar vi ut for å shoppe hele natta - Black Friday Shopping!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits