cheerleading try out (anetteinusa)

cheerleading try out

Den siste uka har det skjedd noe så og si hver eneste dag, så har flere ganger tenkt å slenge inn en oppdatering men har ikke hatt tid. Dårlig blogger blabla.

Denne uka var det try outs for basketball cheerleading (altså ikke basketball og cheerleading som alle tror, men cheerleading for basketball), 2 1/2 time både torsdag og fredag. Det var 78 (!!) jenter som møtte opp - de hadde aldri hatt så mange på try outs før. Så vi ble delt inn i klassetrinn, og heldigvis var vi ikke mer enn 10 juniors og rundt 8 seniors (siden vi er de eneste som kan komme på varsity laget), og lærte forskjellige cheers mens treneren gikk rundt og tok notater. Gjorde det samme på fredag, men de sleit med å sette sammen lagene så vi fikk beskjed om at trenerne måtte diskutere det litt mellom seg - og vi måtte sitte på skolen å vente i en halvtime før de hang opp lista. Var egentlig ikke særlig nervøs siden jeg rett og slett ikke hadde noen forventninger i det hele tatt - var ganske forberedt å ikke komme med. Når vi endelig fikk beskjed om at lista var oppe fikk alle 78 jentene totalt panikk og løp som gærninger ut for å se, så tok litt tid før jeg endelig fikk skvist meg gjennom saueflokken og frem til lista.


OG JEG FANT NAVNET MITT PÅ LISTA!!! Jeg er offisielt en cheerleader! Og ja, alle skriver navnet mitt Annette her.
(Tok bort alle etternavnene til de andre jentene i tilfelle det er creepers der ute)


Verdens beste vertsmor


Så i morgen har jeg den første treningen - og jeg gleder meg skikkelig!

2 kommentarer

Emilie Aarøe

18.11.2012 kl.22:49

Så gøy! skulle ønske vi hadde cheerleadning på skolen min også :-)

Ingvild

20.11.2012 kl.20:58

Såå morsomt! Gratulere!:)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits