cheerleading state championship (anetteinusa)

cheerleading state championship

På lørdag dro jeg, Emma, Alexa, Laurence (fra Luxemburg) og Sanni (fra Finland) sammen med Shelly for å se på cheerleading states. Cosby cheerleaderne vant både district og region, så det var konkurranse blant de beste lagene i hele Virginia. Var så utrolig kult - var litt sånn Bring it On oppsett, haha. Var også noen utrolig flinke lag, og de får det til å se så innmari lett ut.

Sett på 720px! Er så mange småklipp fordi minnebrikken min var full, så jeg måtte stoppe opp og slette ting før jeg kunne fortsette å filme, så ja. Hallen var stappfull, så vi sto helt øverst og så ned - derfor er det ikke så veldig bra kvalitet og noen av filmene er litt langt unna.


De første lagene er egentlig bare litt random, før Cosby kommer (Alyssa bærer sånne svarte megafoner btw). Det laget med grå t-skjorter var et college cheerleading team, og var helt sykt flinke - men var bare "pauseinnslaget". Det røde laget var også knallgode, og vant hele greia. Grunnen til at Cosby kommer to ganger er alle lagene først opptrer en gang, og de fem lagene med høyest poengsum kvalifiserer seg videre til finalen - så Cosby opptredte to ganger.Cosby fikk "bare" 4. plass, og de var skikkelig skuffa hele gjengen. De har faktisk vunnet states de siste to årene - altså de har vært det beste high school laget i hele Virginia to år på rad. Men likevel 4. plass i hele Virginia er ikke dårlig det heller.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits