de siste dagene (anetteinusa)

de siste dagene

På lørdag var det en obligatorisk ISE (underorganisasjonen min her i USA) "samlig" i Richmond, hvor vi skulle gå en Slave Trail Walk. Husker ikke helt, men tror det var veien slavene gikk når de kom inn til Richmond. Var ikke såå gøy, spesielt siden det var kaldt ute og guiden vår stoppet ofte og snakka i 20 minutter om gangen uten stopp, men det var litt interessant også å faktisk se/høre hvor dårlig slavene ble behandlet.
Meg og Laurence (tok bildet fra ISE siden der områderepresentanten legger ut bilder som hun tar)
Tror det her var det siste huset som ble brukt til slavehandel i Richmond/Virginia


OGSÅ DERE, når jeg kom hjem gjorde jeg regnskap av alle ting. Fikk plutselig et skikkelig kick, fant frem alle kvitteringene mine fra september og oktober og fant ut hvor mye penger jeg har brukt de første to månedene. Mamma og pappa burde være stolte.

Jeg og Laurence har snakket om dra på shopping skikkelig lenge nå, siden ingen av oss har fått sjansen til å virkelig handle klær siden vi kom hit. Har så vidt fått kjøpt meg klær, og klesskapet mitt begynte å bli ganske oppbrukt for å si det mildt. Så i går fikk vi endelig dratt til Short Pump, og selv om vi bare fikk tre timer på oss fikk jeg kjøpt meg mye nytt! Skal vise litt i morgen eller noe sånt.


Ser super blubb ut men whatever
Tatt i farta, så jaNår jeg kom hjem hadde Alyssa fått besøk av Emma og Alexa (noen av jentene jeg går best overens med i tillegg til Alyssa) siden de hadde sleepover - så vi lagde oss mat, hadde girl talk på rommet til Alyssa og så to chick flicks mens vi spiste snacks. Var skikkelig koselig, selv om vi i grunn la oss ganske tidlig siden Alyssa hadde cheerleading i dag morges.

November kommer til å gå kjempefort - hadde to dager fri forige uke på grunn av Sany, to dager fri denne uka (teacher and parent konferanse i dag og valgdag i morgen), så er det en valig uke før det er kun to dager på skolen (Thanksgiving og Black Friday!! gleder meg skikkelig!), siste uka i november har vi en halv dag på onsdag - og så er det desember!

5 kommentarer

Melissa

05.11.2012 kl.21:50

utrolig fin blogg :D elsker den ! you goo! <3

komentere tilbake <3?

-melissadh

ps:fast leser <3

Kristin VS

05.11.2012 kl.21:54

Æ d mykkjy fokus på valge sjå døkk l? :)

Anette

05.11.2012 kl.21:59

Kristin VS: Har faktisk ikke merka noe særlig hos familien min - de har selvsagt snakka om det, men de sier i grunn ganske lite. :) Vet ikke en gang hvem de stemmer på, haha! Men ellers er det veeldig mye fokus på det, spesielt blant mange elever på skolen som er helt oppslukte i det. :)

Benedicte

05.11.2012 kl.23:03

Så spennede! gleder meg til å se hva du har kjøpt :)

sara

06.11.2012 kl.17:14

så koselig da! høres ut som om du har det veldig fint i usa :)

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits