Explorius (anetteinusa)

Explorius

Jeg reiser altså med Explorius, med ISE som underorganisasjon - og har stort sett vært fornøyd med de hele veien så langt. Før jeg valgte hvilken organisasjon jeg ville reise med fant jeg hjemmesidene til alle utvekslingsorganisasjonene jeg kom på, og bestilte gratis brosjyrer som kom i posten noen dager senere. Det var egentlig veldig nyttig, fordi da fikk jeg sett de ulike organisasjonene opp mot hverandre (tilbud, pris osv.) - og fant ut hvem jeg hadde mest lyst til å reise med. Grunnen til at jeg valgte Explorius var vel egentlig det at jeg fikk et bedre inntrykk av de sånn over all, de har en Soft Landing Camp i New York (det har forsåvidt de fleste organisasjonene), statsvalg kostet ingenting så lenge søknaden var levert innen en viss tid - og, de så ut til å være blant de billigste (noe jeg ikke er heelt sikker på at de er).

Alle vil jo selvfølgelig ha ulike opplevelser med de ulike organisasjonene, men så langt er jeg fornøyd med at jeg valgte Explorius.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJeg heter Anette, og kommer fra en liten plass kalt Skjåk.

Skoleåret 2012/2013 tilbringer jeg derimot i Chesterfield, Virginia som utvekslingsstudent med Explorius/ISE.

På bloggen kan dere lese om hvordan hverdagen som elev på amerikansk High School vil være, og hvordan det er å være 10 måneder i USA.

anettee95_blogg@hotmail.com hvis dere har spørsmål spørsmål

Legg meg til som venn
Tiden i Virginia akkurat nå:


bloglovin
Kategorier
Arkiv
hits